Η καλύτερη τεχνολογία τώρα και στην διαδικασία ενσάκιασης και συσκευασίας

Μια νέα γραμμή ενσάκιασης εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο εργοστάσιο παραγωγής Multi-K, που χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες στην βιομηχανία λιπασμάτων

Αποτελώντας μέρος της διαρκούς προσπάθειας βελτίωσης της Haifa σε ότι αφορά τις υπηρεσίες και την ποιότητα των προϊόντων της, η νέα γραμμή ενσάκιασης εγκαταστάθηκε πρόσφατα το εργοστάσιο παραγωγής Multi-K που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Haifa.


Η διαδικασία ενσάκιασης βασίζεται στην τεχνολογία εφαρμοστού γεμίσματος και σφραγίσματος FFS και στην συνέχεια τα σακιά τοποθετούνται και τυλίγονται στην παλέτα χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία διατασσόμενου φιλμ επικάλυψης. Και οι δύο τεχνολογίες θεωρούνται από τις πιο εξελιγμένες για την βιομηχανία λιπασμάτων.


Η εξαιρετική νέα όψη που έχουν τα σακιά και οι παλέτες πλέον επιτεύχθηκε υιοθετώντας τα υψηλών προδιαγραφών πρότυπα που θέτει η χρήση αυτών των τεχνολογιών και μπορεί να διατηρηθεί καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού των προϊόντων ανά τον κόσμο μέχρι το σημείο εφαρμογής των, προς όφελος των απανταχού πελατών της Haifa.